Voor tips mail naar: info@gogometnico.nl

Vind het in de wandel en fietspaden

De Koninklijke weg

Deze route is nog niet gereden. Dit is dus een voorbeeld hoe het eruit kan zien.
Zodra deze route door iemand gelopen/gereden is, volgt meer informatie.

Wij zijn nog op zoek naar foto’s van mensen die deze route gereden hebben.
Ook een korte omschrijving van ervaringen zijn welkom.

Een Lange Afstand Wandelpad dat voor iedereen toegankelijk is. Dat is in het kort de Koninklijke Weg. Het 170 kilometer lange wandelpad, verdeeld in 21 routes, werd op 4 april 2008 geopend en is het het eerste Lange Afstand Wandelpad dat volledig toegankelijk is voor mensen met een lichamelijke beperking. De wandelroute verbindt Paleis Noordeinde met Paleis Het Loo: Een Koninklijke Weg dus.

Comments

  1. A.E.M. van den Hatert (Ayla) says:

    In 2008 heb ik (Ayla of A.E.M.van den Hatert) de Koninklijke weg met een Excell-handvoortbewogen rolstoel afgelegd; mijn inmiddels overleden maatje (Riet) liep de route mee. Omdat ik ook nog stukjes kan lopen wisselden we soms af….kon Riet in mijn stoel uitrusten terwijl ik haar duwde. Van alle etappes staan de verslagen bij “Koninklijke Weg/ervaringen”.
    Een prachtige route: wij gingen steeds van treinstation naar treinstation cq van bushalte naar bushalte, maar er zijn ook beperkte overnachtingsmogelijkheden om de route achter elkaar te doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rate this post

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Star


Nico’s Tip-Top-Drie van de maand

Hier vind je elke maand een nieuwe top 3 van ideeën en suggesties, aangeleverd door onze partners en bezoekers. Heb je een topidee bedacht of gezien? Aarzel niet en stuur het in. Misschien sta je volgende maand ook in de Tip-Top-Drie van Nico.

Nico
Wubbels